Зустріч деканату з бакалаврами-випускниками на агробіологічному факультеті

1 листопада 2023 року

   Відбулася зустріч деканату агробіологічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України зі студентами ОС "Бакалавр" спеціальностей 201 "Агрономія" та 203 "Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство", що навчаються на 4 курсі.

   Зустріч розпочала декан факультету Оксана Тонха з питання щодо відвідуваності студентами занять. Обговорили можливі наслідки неявки студентів, причини, що могли знизити відсоток присутності, а також шляхи подолання таких проблем. До завершення першого семестру 2023-2024 навчального року залишився лише місяць, то у вкрай важливо відвідувати всі заняття. Декан розповіла про особливості проведення екзаменаційної сесії, що відбудеться незабаром. Оксана Тонха також наголосила на необхідності підготовки до випуску і подальшого вступу на ОС "Магістр", що полягає в підготовці до випускних та вступних іспитів. Для полегшення написання ЄВІ в НУБІП України проводяться безкоштовні курси. 
 
   За участі заступника декана Володимира Завгороднього обговорили питання написання курсових проектів як важливої складової підготовки ОС "Бакалавр".
   Окремі питання від студентів стосувалися проживанню в гуртожитках, на які їм відповів заступник декана Олександр Гаврилюк.
Ірина Шпакович,
асистент кафедри генетики, селекції і
насінництва ім. порф. М.О. Зеленського
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook