Вікторія Панченко, студентка факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК: «Мені пощастило стати переможницею одразу кількох міжнародних студентських конкурсів в складі команди МАН України!»

2 листопада 2023 року

    Під час навчання на першому курсі університету мені пощастило стати частиною міжнародної команди Малої академії наук України та взяти участь в конкурсах за кордоном:

жовтень 2022 – золота медаль на міжнародному інноваційному шоу INOVA (Хорватія);

березень 2023 – срібна медаль на міжнародних змаганнях з інженерії, науки і технологій IFEST (Туніс);

травень 2023 – срібна медаль на міжнародному шоу винаходів та інновацій INTARG, премія міжнародного товариства інновацій та програмованих навичок Торонто TISIAS (Польща).

   Зараз я проходжу стажування в Шкільному дослідниькому центрі Північного Гессена (Schülerforschungszentrum Nordhessen), місто Кассель, Німеччина. Тут я допомагаю школярам створювати свої наукові проєкти в галузях хімії, біології та екології. Також окремо на базі цього центру я займаюся створенням інтеграційного проєкту для українських школярів, який допомагає їм втілювати свої ідеї та адаптуватися в німецьке суспільство.

     Всі ці здобуті перемоги і компетентності допоможуть мені відбутись в обраній професії, яку я здобуваю на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України.

 Вікторія Панченко,
студентка 2 курсу бакалаврату факультету харчових
технологій та управління якістю продукції АПК

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook