Профорієнтація в полі зору вченої ради факультету тваринництва та водних біоресурсів

20 жовтня 2023 року

       19 жовтня 2023 р. за головування Руслана Кононенка відбулося засідання вченої ради факультету тваринництва та водних біоресурсів.

    Відкриваючи засідання, Руслан Кононенко відмітив, що незважаючи на тяжку ситуацію в країні вчена рада розпочинається з приємної події, привітання Василя Туринського, професора кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві з нагоди вручення вищої нагороди Національної академії аграрних наук України «Почесної відзнаки НААН України»!

     Далі Руслан Володимирович зупинився на основних завданнях, що ставляться керівництвом перед колективом факультету та проінформував членів ради стосовно подій які відбулись в університеті останнім часом.

    Потому були розглянуті питання порядку денного. Перше питання: звіт про підсумки вступної кампанії за 2022-2023 навчальний рік та план профорієнтаційної роботи кафедр факультету тваринництва та водних біоресурсів на 2023-2024 навчальний рік доповіли завідувачі кафедр професори Віталій Бех, Вадим Лихач, Микола Повозніков, Сергій Рубан, Микола Сахацький, Михайло Сичов, Анатолій Угнівенко, зазначивши, що незважаючи на реалії сьогодення співробітники кафедр продовжують посилено працювати на даному поприщі.

      Наступне питання про стан та шляхи покращення роботи наставників академічних груп факультету доповів доцент Микола Войналович, зазначивши що не дивлячись на складний для нашої країни час, всі куратори проводять організаційні години зі своїми групами, з кожним студентом є індивідуальний зв'язок.

    Потім згідно порядку денного, заслухали наукову доповідь доцента кафедри біології тварин, кандидата с.-г. наук, доцента Юлії Осадчої на тему “Розвиток адаптаційного синдрому в системі показників неспецифічної резистентності організму курей за впливу технологічного подразнику”, яка викликала зацікавленість та жваве обговорення серед членів вченої ради.

      Потому вченою радою були рекомендовані до друку навчально-методичні матеріали, підготовлені науково-педагогічними працівниками факультету.

      За усіма пунктами порядку денного проведено обговорення та шляхом відкритого голосуванням 22 членами вченої ради прийняті відповідні рішення.

   На завершення вченої ради декан факультету наголосив, на обов’язковому і неухильному дотриманні правил повітряних тривог, для збереження здоров’я та життя співробітників і студентів факультету.

Людмила Зламанюк,
секретар вченої ради факультету
тваринництва та водних біоресурсів

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook