Профорієнтація на Чернігівщині

20 жовтня 2023 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

 20 жовтня 2023 року доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності НУБіП України Кузьменко С.В. відповідно до графіку профорієнтаційної роботи кафедри зустрівся з учнями випускних класів Линовицької ЗОШ І-ІІІ ступенів Чернігівської області Прилуцького району с. Линовиця.

Проведенню зустрічі посприяла директор школи Силенко Н.П.

  

Під час зустрічі Кузьменко С.В. ознайомив учнів із керівництвом та структурою НУБіП України, проінформував про спеціальності, які можна здобути на базі університету. Також велась мова про можливість вступу на факультет аграрного менеджменту, де здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців а також поговорили про перспективи навчання на кафедрі адміністративного менеджменту та ЗЕД та особливості вступу на перший (бакалаврський) рівень вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійної програми «Менеджмент» (Менеджмент міжнародного бізнесу).

 

Учнів зацікавила інформація про НУБіП України. Багатьох цікавили питання, зокрема щодо вартості навчання, підготовчих курсів, предметних олімпіад, працевлаштування випускників вишу, умови проживання в гуртожитках.

Доцент Кузьменко С.В. запросив випускників школи на навчання до Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 

Кузьменко С.В.

доцент кафедри адміністративного менеджменту та

 зовнішньоекономічної діяльності 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook