Відбулася зустріч студентів 4 курсу економічного факультету з керівництвом факультету

3 листопада 2023 року
     30 жовтня 2023 року студенти 4 курсу та 2 курсу скороченого терміну навчання повернулися до очного формату навчання. На виконання рішення ректорату, 2 листопада відбулася зустріч керівництва економічного факультету зі студентами ОС «Бакалавр» спеціальностей 051 «Економіка», 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа і страхування» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», що навчаються на четвертому курсі.
     Зустріч розпочав декан факультету Анатолій Діброва з питання відвідуваності студентами занять. Обговорили можливі наслідки неявки студентів, причини, що могли знизити відсоток присутності, а також шляхи подолання таких проблем. Декан розповів про особливості проведення екзаменаційної сесії, що відбудеться незабаром в очному форматі. Анатолій Діброва також наголосив на необхідності підготовки до випуску і подальшого вступу на ОС «Магістр», що полягає в підготовці до випускних та вступних іспитів. Також декан озвучив, які дисципліни виносяться на єдиний вступний фаховий іспит в розрізі спеціальностей та про проведення додаткових занять на наступний семестр для їх вивчення.
 

    Заступник декана Віталій Нагорний поінформував щодо стану ліквідації академічних заборгованостей та підготовку до екзаменаційної сесії.
 
     Формат зустрічі надав можливість обговорити основні проблеми з якими стикаються студенти та покращити якість навчального процесу.
 
Леся Воляк,
заступник декана економічного факультету
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook