IV міжнародна науково-практична онлайн-конференція студентів, аспірантів і молодих вчених "Сучасний менеджмент: виклики та можливості" продовжила свою роботу. Секція "Адміністративний менеджмент"

27 жовтня 2023 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

26 жовтня 2023 року продовжила свою роботу IV міжнародна науково-практична онлайн-конференція студентів, аспірантів і молодих вчених "Сучасний менеджмент: виклики та можливості", секція "Адміністративний менеджмент. В другий день конференція зібрала понад 40 учасників і була представлена темами, які стосувалися новітних підходів до управлінських аспектів в діяльності підприємств.

Окремим блоком була представлена тематика доповідей, де було обговорено економічні та управлінські проблеми розвитку вітчизняних суб’єктів господарювання в умовах військового стану. Зокрема, виділено концептуальні основи розвитку виробничого потенціалу сільськогосподарських підприємств як рушійної складової економічного зростання країни, проблеми розвитку бізнесу та альтернативні способи виходу з кризових ситуацій, також були розглянуті питання необхідності створення доданої вартості на рівні підприємств.

За результатами роботи науково-практичної онлайн-конференції організаційний комітет прийняв рішення відзначити найбільш цікаві доповіді секції "Адміністративний менеджмент" дипломами:
1 місце: Олександр Іванов, Костянтин Філіппенко;
2 місце: Олександр Скидан, Ксенія Траченко;
3 місце: Василь Тимчак, Софія Якименко, Андрій Шевчук.



Дякуємо всім учасникам конференції за участь у науковому заході.
Щиро бажаємо молодим вченим й надалі проявляти інтерес до наукових досліджень, бути активними, ніколи не зупинятись на шляху до пошуку наукової істини, робити особистий внесок у підвищення економічної стійкості аграрного сектору нашої держави.

 

Підготоувала к.е.н., доцент Наталія КОВАЛЕНКО

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook