ПОЧУТИ КОЖНОГО СТУДЕНТА!

16 березня 2015 року

 

Саме під таким гаслом 12 березня 2015 р. пройшла зустріч науково-педагогічних працівників юридичного факультету із керівництвом студентського гуртожитку № 4 та його мешканцями. Ця акція була ініційована деканом юридичного факультету Оленою Сергіївною Ярою в рамках реалізації  програмирозвитку НУБіП України "Голосіївська ініціатива - 2020".  

У ході рейду-зустрічі разом з деканом юридичного факультету О.С.Ярою, гуртожиток відвідали заступник декана О. А. Улютіна, завідувачі кафедр В. О. Качур, Л. О. Панькова, В. С. Слюсаренко, старший викладач С. С. Ковальова. Присутніми були також комендант гуртожитку Є. С. Пугач, його заступник А. С. Ющук, вихователь Л. Ю. Галайдюк та голова студради М. В. Нікулін.

      

 

На особливу увагу заслуговують такі позитивні зрушення, як завершення зовнішніх робіт (перекриття даху, отеплення стін, підготовка території до озеленення), облаштування читального залу, спортивних кімнат, кімнати засідань студентського активу, відкриття пральної кімнати та впорядкування підвального приміщення.

  

 

 

Були оглянуті також кімнати, де мешкають студенти, приміщення загального користування.

  

 

У ході теплого і щирого спілкування як із керівництвом гуртожитку, так і з його мешканцями, було почуто ті конкретні проблеми, які хвилюють студентів та керівництво сьогодні.

За результатами було прийнято рішення проводити такі зустрічі щомісяця.

 

Віра Качур,

завідувач кафедри теорії

та історії держави і права

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook