Футбольний турнір «Кубок декана 2023» відбувся між курсами на факультеті землевпорядкування

30 жовтня 2023 року
факультет землевпорядкування
  Наприкінці минулого тижня на факультеті землевпорядкування відбувся щорічний футбольний турнір «Кубок декана». Традиційний турнір факультету з міні-футболу був започаткований з метою формування корпоративної культури студентів, розвитку їх командного духу та популяризації здорового способу життя. Це була чудова можливість проявити себе, завоювати звання переможця та відстояти честь свого курсу.

 

  У турнірі було шість матчів, усі із них запам’яталися цікавою напруженою боротьбою. Активними були також і вболівальники, які активно підтримували свої команди. Як би не хотілося, щоб усі були переможцями турніру, але перемагає лише один.

 

  У результаті запеклої боротьби перше місце виборола збірна команда магістрів, друге місце дісталося команді 4 курсу, а бронзові нагороди відвоювали хлопці 2 курсу. Команді ж 3 і 1 курсу довелося посісти четверте та п’яте місце.

  Заступник декана факультету землевпорядкування Олександр Шевченко відзначив високий рівень майстерності спортсменів і нагородив переможців грамотами, медалями та перехідним кубком, який цьогоріч перейшов від третього курсу до магістрів.

  Отож, головними результатами такого футбольного турніру, на думку усіх спортсменів факультету, став чудовий настрій, спільне захоплення від проведених змагань, позитивні емоції, неймовірні враження, нові знайомства та формування оновленого складу збірної факультету землевпорядкування, а результати матчів – привід зустрітися ще не один раз.

Безмежно вдячні всім, хто брав участь, вболіваючи за наших спортсменів. Окрема подяка за організацію голові спортивного відділу студентської організації факультету, студенту 2 курсу – Тарасу Нікітішину. А спортсменам бажаємо міцного здоров’я та успіхів на шляху до нових перемог.


Аліна Олексієнко,
студентка 3 курсу факультету землевпорядкування

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook