Студенти спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні науки та регіональні студії» відвідали онлайн-презентацію книжкових видань др. Аскольда Лозинського в Острозькій академії

2 листопада 2023 року

2 листопада студенти спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні науки та регіональні студії» мали можливість відвідати онлайн-презентацію книжкових видань др. Аскольда Лозинського в Острозькій академії.
На цій конференції було повідомлено багато цікавої інформації про авторські книжкові видання, які торкнулися різних політичних аспектів у сфері відносин України з Росією. Також на цій зустрічі були присутні представники різних університетів, які мали можливість поставили питання автору.

     

Для себе я виділила одне питання, «Чому Захід боїться того, що росія може зникнути з карти світу? І чому так не вірять в перемогу України?» Дійсно чому такий страх, більш того, що деякі країни все ще залишаються залежними від росії. В міжнародних справах деякі країни можуть використовувати «страх» від росії для підтримки власної політики та мобілізації суспільства навколо спільного ворога. Також росія є однією з країн, які мають ядерну зброю, і той ядерний потенціал надає їй величезний стратегічний вплив. Втрата контролю над цією зброєю  викликає стурбованість у світі.
Доповідач, розповідав як важко він збирав для свого дослідження матеріали про Україну, як важливо дійсно розуміти хто такі українці! Більш того, пан Аскольд відповів на питання: «Чи потрібно Україні надати право вступити до Альянсу?». На що, він відповів, що це не можливо, тому що американці, угорці не нададуть цю можливість Україні, через те, що політика – зрадлива. Однак в Америці республіканці Трампа будуть не на нашому боці. Але на мою думку, все можливо, і вірю в те, що наша держава зможе подолати москалів і здобути перемогу та вступити до Альянсу.

     

Крім того, було висвітлено різноманітну інформацію, щодо історії України та її політики. Також звучала і критика до деяких аспектів політичного життя нашої держави для того, щоб присутні розуміли правду існування та реальність сьогодення.
Раджу всім міжнародникам долучатися до заходів, які проводяться для розширення нашого світогляду та отримання нових знань, почути різні думки, різні відповіді та розвивати своє мислення правильно.

 

Юлія Гаврилюк,
студентка групи 20003б 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook