Кураторська година зі студентами другого курсу англомовної групи факультету аграрного менеджменту

1 листопада 2023 року

01 листопада 2023 відбулася онлайн зустріч куратора 5 групи другого курсу Катерини Алексеєвої зі студентами. Всі студенти, включно з тими, хто має індивідуальний графік навчання та перебуває за кордоном, підключилися до конференції.

Переважно мова йшла про процес навчання студентів та необхідність дисципліновано відвідувати пари в аудиторії, виконувати завдання на платформі Elearn, готуватися до сесії в очному режимі. Куратор нагадала, що до початку екзаменаційної сесії студенти повинні підготувати та здати курсові роботи, і тільки тоді вони вважаються допущеними до здачі екзаменів.

У випадку, якщо студенти є відсутніми на парах, вони повинні обґрунтувати свою відсутність шляхом пред’явлення довідки від лікаря або іншого документу, який свідчить про наявність поважної причини відсутності. Систематична відсутність на парах веде до виключення з університету, про що студенти 5 групи другого курсу були в черговий раз повідомлені.

Крім того, наставник звернулася до своїх підопічних з проханням економити електроенергію, гасити світло у вечірні та нічні години, зменшити час споживання електроприладів. Надзвичайно важливим є берегти своє життя та здоров’я, і, у випадку повітряних тривог, спускатися в укриття.

Незважаючи на непрості часи, настрій у другокурсників є позитивним, та відчувається конкретна налаштованість на отримання фахових знань. Вони вже стали старшими та свідоміше підходять до свого майбутнього, обмірковують питання пошуків роботи та самовизначення.

Катерина АЛЕКСЕЄВА,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook