Чергове засідання наукового хабу "Українська нутриціологія і здоров'я нації"

4 листопада 2023 року

      31 жовтня 2023 року відбулось чергове засідання наукового хабу кафедри громадського здоров’я та нутриціології. Засідання онлайн провів завідувач кафедри к.м.н. професор Олег Швець.


    Тематика засідання передбачала рекомендації щодо створення доповідей та презентацій для висвітлення результатів дослідницької та наукової діяльності під час науково-практичних конференцій, семінарів, захисту бакалаврських та магістерських кваліфікаційних робіт тощо.


     Тема зацікавила викладачів кафедри Миколу Ніколаєнка, Руслану Постой, Альону Альтанову, Дмитра Савчука, а також чимало студентів бакалаврату та магістрів. Було цікаво почути поради від Олега Віталійовича, який як науковець має колосальний досвід організації та участі в наукових заходах різного формату, в тому числі, національного і міжнародного масштабу.

 

     Після доповіді Олега Швеця свої поради щодо якісного оформлення презентацій надав Микола Ніколаєнко. Прозвучало чимало запитань від студентів.


     Все це свідчить про те, що якість повинна стати другим іменем науковця. Вона має простежуватись на всіх етапах його діяльності – від вибору тематики наукової роботи й формулювання гіпотез і думок, які виносяться ним на загал, – до коректного оформлення власних науково-дослідницьких напрацювань у презентації, що створюється з метою супроводжувати, увиразнювати, прикрашати, систематизувати й доповнювати те, що доповідач прагне донести іншим.

Альона Альтанова,
доцент кафедри громадського здоров’я та нутриціології

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook