Профорієнтаційна зустріч з учнями спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №113 міста Києва

3 листопада 2023 року

   2 листопада доцентка кафедри обліку та оподаткування Національного університету біоресурсів і природокористування України Тетяна Слєсар завітала до спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №113 міста Києва, щоб познайомити учнів 11-х класів зі славною історією університету та запросити продовжити навчання в ньому, зокрема на економічному факультеті за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» (ОП «Облік і аудит»).

     Настав час зробити головний крок в майбутнє – обрати професію, яка дозволить отримувати насолоду та сприятиме матеріальному забезпеченню і дозволить розвиватись. Профорієнтаційні зустрічі із випускниками шкіл дають змогу допомогти абітурієнтам розібратись в різноманітті професій.
     Інформація про рейтинг навчальних закладів періодично з’являється в пресі, але цього не достатньо, щоб визначитись з вибором майбутнього місця здобуття професії. Тому вичерпна та правдива розповідь про навчальний заклад представниками університету допоможе розібратись який ВНЗ вибрати.
   Школярів цікавить не лише рейтинг ВНЗ серед українських, а й на рівні зарубіжних закладів освіти. Також важливу роль при виборі місця навчання відіграє і матеріально технічна база порівняно з рідною школою.

 

Тетяна Миколаївна розповіла учням 11-А класу про наявність комп’ютерних класів та проекторів для транслювання презентацій лекцій відповідно до навчальних програм дисциплін, передбачених навчальними планами. Цікавить майбутніх абітурієнтів і наповнення навчальних планів та їх структура.
Також важливо для сьогоднішніх школярів забезпеченість навчального закладу штатними викладачами, що в НУБіПі досягає 100%.

      Зацікавила школярів інформація про день відкритих дверей в НУБіП 9 листопада 2023 року. Вони виявили бажання завітати до університету та ознайомитись з системою ельорн.

    Цікавились одинадцятикласники і дозвіллям студентів. Тетяна Миколаївна розповіла про можливості займатись спортом в різних секціях. Викликала інтерес розповідь про наявність професійних танцювальних колективів та виконавців музичних творів.
   Завершилась зустріч обговоренням зростання ролі бухгалтерської професії в суспільстві та її вагомості, можливості обіймати посади не лише головного бухгалтера, аудитора чи контролера, а й судово-економічного експерта. Крім того обговорювалась можливість проходження зарубіжного навчання і стажування.
                                                                                                                                                                                 Любов Миськів, старший викладач
кафедри обліку та оподаткування
 

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook