Якість проведення відкритих лекцій в жовтні на економічному факультеті

6 листопада 2023 року
     На економічному факультеті в жовтні було проведено 2 відкритих лекційних заняття науково-педагогічними працівниками факультету.
    18 жовтня 2023 року кандидат економічних наук, доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Фурса Анатолій Васильович провів в онлайн-режимі відкрите лекційне заняття з дисципліни «Ціна і ціноутворення» на тему: «Основні методи ціноутворення» для 26 студентів 4 курсу та 2 курсу СТ зі спеціальності 051 «Економіка».
     На відкритій лекції були присутні: завідувач кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, д.е.н., професор Ільчук М.М., доценти кафедри Томашевська О.А, Березовська Л.О., Нікітченко С.О. та відповідальна особа від факультету для здійснення контролю за якістю надання освітніх послуг, в.о. завідувача кафедри банківської справи та страхування, доцент Костюк В.А.
     В цілому лекція к.е.н., доцента Фурси Анатолія Васильовича проведена на високому науковому і навчально-методичному рівні та одержала позитивні відгуки колег і студентів.
     23 жовтня 2023 року кандидат економічних наук, доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Яворська Валентина Олександрівна провела відкриту лекцію з дисципліни «Біржова діяльність» на тему «Опціони та їх види» для 17 студентів 3 курсу спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля».
  На відкритій лекції були присутні: заступник декана економічного факультету, доцент Воляк Л.Р., завідувач кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, д.е.н., професор Ільчук М.М., к.е.н., професор Солодкий М.О., доценти кафедри Маршалок М.С., Коновал І.А., Томашевська О.А, Березовська Л.О., Нікітченко С.О.

   Студенти відмітили насиченість розповіді викладача прикладами з реальної роботи підприємств та перебування в постійному контакті з аудиторією, що створило атмосферу безпосереднього живого спілкування, яка допомагає досягти мети навчального процесу.
     Середній бал оцінювання якості проведення відкритих лекцій викладачами за 100-бальною шкалою становив 98%; 99%, а студенти оцінювали за 50-бальною шкалою і середній бал становив 49; 50%, що є високим показником. Лекції були проведені на високому, методичному рівні з використанням сучасних технічних засобів навчання.
  Перед лекціями всі викладачі розмістили на дошці оголошень та на сайтах кафедр тему, місце та час проведення лекцій: https://nubip.edu.ua/node/135236, https://nubip.edu.ua/node/135510.
  Після проведення усіх лекцій відбулося обговорення результатів на засіданнях кафедр та оприлюднено на сайті університету https://nubip.edu.ua/node/135664, https://nubip.edu.ua/node/135915.
      Всі анкети викладачів та студентів були проаналізовано та передано до навчальної частини.
 
Костюк Вікторія,
відповідальна особа від економічного факультету
для здійснення контролю за якістю надання освітніх послуг

 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook