ВІДБУЛАСЯ ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ К.Е.Н., ДОЦЕНТА ТОМАШЕВСЬКОЇ О.А. З ДИСЦИПЛІНИ «ОРГАНІЗАЦІЯ АГРОБІЗНЕСУ»

4 листопада 2023 року

      Відповідно до сформованого графіку проведення відкритих лекцій в осінньому семестрі 2023-2024 навчального року, який має на меті підвищення якості підготовки фахівців у НУБіП України та контроль за організацією освітнього процесу,  3листопада 2023 р. к.е.н., доцент  Томашевська О.А. у дистанційному режимі прочитала відкриту лекцію з дисципліни «Організація агробізнесу» для студентів 3-го курсу ОС «Бакалавр» спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

На лекції були присутні завідувач кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, д.е.н., професор, член-кореспондент НААН Ільчук М.М., завідувач кафедри банківської справи та страхування к.е.н., доцент Костюк В.А., к.е.н., доцент Березовська Л.О., к.е.н., доцент Кириченко А.В., к.е.н., доцент Фурса А.В., к.е.н., доцент Нікітченко С.О.
Тема заняття була присвячена оцінці економічної ефективності підприємницької діяльності структур агробізнесу.
 
На початку лекції Томашевська О.А наголосила на логічному зв’язку теми з попереднім матеріалом та її актуальності, яка зумовлена, передусім, тим, що аграрна сфера є основою гарантування продовольчої безпеки держави.
Упродовж заняття студенти ознайомились зі специфікою формування економічної ефективності підприємницької діяльності структур агробізнесу та алгоритмом обрахунку показників її рівня. Теоретико-методичний матеріал лекції був доповнений аналізом динаміки фактичного рівня показників, що вивчаються. 
  
                У цілому лекція к.е.н., доцента Томашевської О.А. була проведена на високому рівні й одержала позитивні відгуки колег і студентів.
 
Людмила Березовська,
доцент кафедри організації
підприємництва та біржової діяльності
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook