Підвищення якості підготовки фахівців ОНП та ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

5 листопада 2023, 19:00

 Проектні групи ОНП та ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» тримають на контролі питання якості навчання, формування визначених компетентностей здобувачів вищої освіти та розвиток співпраці з представниками сфери підприємництва, торгівлі та біржової діяльності для забезпечення трансферу знань від експертів, які мають практичний досвід роботи за спеціальністю, до майбутніх спеціалістів

Кафедра організації підприємництва та біржової діяльності 3.11.2023 року розпочала цикл гостьових лекцій представників бізнесу для підвищення якості навчального процесу та удосконалення програм підготовки здобувачів вищої освіти.
В рамках цього проекту відбулася зустріч здобувачів бакалаврського та магістерського рівняОПП 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», а також аспірантів спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» з експертом товарних біржових ринків Анатолієм Стояновим.
Експерт прочитав здобувачам лекцію на тему: «Стратегія розвитку підприємницької діяльності на біржовому ринку», в якій детально розкрив сучасні тенденції та особливості розвитку біржового ринку в Україні, основні передумови його ефективного функціонування, практику та механізми діяльності посередників на ринку. Особлива увага була присвячена проблемам та викликам на шляху становлення біржового ринку в Україні.
 
Лекція викликала жвавий інтерес серед студентів, що підтверджувалося значною кількістю поставлених запитань здобувачів вищої освіти ОНП та ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Лектор був приємно вражений такою активністю і надав повноцінні відповіді.
На завершення гарант ОНП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Віталій Радько узагальнив представлений матеріал та дав оцінку практичним питанням, що викликали обговорення.

Зустріч пройшла у невимушеній атмосфері, а тому час гостьової лекції пролетів непомітно. Значний інтерес та велика кількість поставлених запитань спонукають організаторів до подальшого продовження таких зустрічей.

Студенти із задоволенням прослухали цікаву лекцію на актуальну тему та висловили вдячність Анатолію Стоянову за неї, а також організаторам за можливість поспілкуватися із професіоналом своєї справи в рамках навчального процесу
 
Доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності
Руслан Любар 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook