Математична вікторина для студентів І курсу

30 жовтня 2023 року
кафедра вищої та прикладної математики

 

10 жовтня о 15:10 відбулась вікторина з математики, у якій приймали участь 5 команд, а саме:   студенти НУБіП факультету аграрного менеджменту та студенти з Навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження. 
Захід з математики, в якому змагалось п'ять команд з різних факультетів, був дуже захоплюючим та цікавим. Учасники показали вражаючі знання та навички в різних математичних галузях.
Кожна команда представляла свій факультет з гордістю та ентузіазмом. Вони продемонстрували унікальний підхід до вирішення математичних завдань, використовуючи свої вміння та творчість.
Захід включав як індивідуальні, так і командні етапи. Це дозволило кожному учаснику показати свої найкращі здібності, а також розвинути комунікативні навички та здатність до співпраці зі своєю командою.
Учасники зустрілися з математичними викликами складних задач. Вони вирішували завдання з геометрії, алгебри, ймовірності та інших галузей математики. Кожне завдання змушувало  їх думати швидко та креативно.
В результаті заходу, всі команди продемонстрували вражаючі знання та навички в математиці. Було видно, що вони присвятили багато часу та зусиль для підготовки до цього змагання.
Захід з математики став великим успіхом та підкреслив важливість математичної освіти на різних факультетах. Учасники отримали незабутні враження, нові знання та цінні досвід.
Цей захід зблизив учасників та створив дружню атмосферу між командами. І хоча тільки одна команда може стати переможцем, кожен учасник відчував гордість за свої досягнення та внесок у спільну справу.
Змагання з математики стало заохоченням для учасників продовжувати вивчення цієї фантастичної науки та розвивати свої математичні здібності. Вони впевнені, що математика - це не тільки цікаво, але й корисно для їхньої майбутньої кар'єри. 
                                                                                                                           Ганна Силенок
доцент кафедри вищої та прикладної матеатики
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook