Відвідали улюблений студентами музей звірів ННІ ЛіСПГ

5 листопада 2023 року
Київ

Під час очного навчання студенти великої об’єднаної групи 3-го курсу спеціальності «Садово-паркове господарство» встигли відвідати улюблений музей студентів рідного інституту лісового і садово-паркового господарства – музей лісових звірів і птахів імені професора О.О. Салганського.
Це самий найближчий, розташований у рідному першому навчальному корпусі музей, до того ж безпосередньо пов’язаний із фахом, який здобувають наші студенти. Не зважаючи на велику завантаженість, безліч лабораторних, практичних і самостійних завдань, щільний розклад, ми не могли залишити його поза нашою уваго. До того ж, наші відвідини були наразі найбезпечнішим варіантом екскурсій.
Ми надзвичайно вдячні кафедрі лісівництва й особисто завідувачу лабораторії музею – Гуржію Роману Віталійовичу за прекрасну організацію, чудову екскурсію і цікаві розповіді про світ тварин.
Ми переконалися, що колектив лабораторії кафедри лісівництва чудово реалізує навчальну, виховну і просвітницьку функції, задля виконання яких музей і був створений.
Роман Віталійович провів цікавий дискурс і навіть невеличку вікторину щодо життя сікачів, вуток, білок та деяких інших звірів і птахів, а крім того, йому вдалося переконати наших дівчат, що під час виготовлення експонатів жодна жива істота навмисно не була полишена життя.
Дякуємо рідному інституту, кафедрі лісівництва й особисто Р.В. Гуржію за надану можливість відпочити від занять і розширити свій кругозір, про що ми написали в книзі відгуків музею.

 

 

Ольга ЗІБЦЕВА,
наставник групи СПГ 2021,
доцент кафедри ЛА та ФД
 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook