ВІДБУВСЯ ПОПЕРЕДНІЙ ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКИХ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ ЗДОБУВАЧАМИ ВИЩОЇ ОСВІТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 208 «АГРОІНЖЕНЕРІЯ»

5 листопада 2023, 21:05

   2 листопада 2023 року на кафедрі сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка з метою вдосконалення студентських наукових праць та підготовки до їх захисту у змішанному форматі відбувся попередній захист магістерських робіт студентами денної та заочної форм навчання.

     Передзахист магістерських робіт – це можливість удосконалити свої наукові доробки та чудова нагода зрозуміти механізм безпосереднього захисту.

    Завідувач кафедри доц. Юрій Гуменюк привітав студентів магістратури спеціальності 208 «Агроінженерія» та зауважив на важливості своєчасного завершення написання магістерських робіт, побажав успіхів і натхнення у завершенні навчанні та закликав до дискусійного формату зустрічі. Далі означив організаційні питання, оголосив регламент проведення заходу та наголосив, що попередній захист магістерських робіт є важливим етапом для кожного студента: суттєво почути думки досвідчених науковців, які зроблять слушні зауваження та скерують на покращення наукових доробків.

        Майбутні магістри з агроінженерії презентували свої наукові праці, які вражали новизною та майстерним виконанням. Викладачі кафедри – наукові керівники із задоволенням спостерігали за потужним представленням наукових доробків.

    

   Загалом доповідачі продемонстрували високий рівень підготовки. Презентовані роботи засвідчили розуміння проблем, що стоять перед сучасними виробниками с. г. техніки. Магістри довели, що володіють компетентностями, які відповідають освітньому ступеню «Магістр» спеціальності 208 «Агроінженерія».

     У заключному слові завідувач кафедри доц. Юрій Гуменюк побажав учасникам невичерпної енергії, невпинного розвитку та натхнення у інженерній сфері. «Нехай кожен ваш наступний крок буде кроком до вашої мрії, до вашого професійного зростання».

До зустрічі на захисті магістерських робіт!

       Вечера О.М., ст.викладач кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook