Конструктивна розмова адміністрації механіко-технологічного факультету зі студентами 4 курсу

6 листопада 2023 року
  Семестрові зустрічі здобувачів вищої освіти з адміністрацією механіко-технологічного факультету носять традиційний характер. Особливо в умовах змішаної форми навчання, такі заходи дозволяють отримати зворотній зв’язок та реакцію студентства на якість організації освітнього процесу і сконцентрувати увагу на окремих гранях стабілізації академічного середовища.

   2 листопада 2023 року відбулася чергова зустріч деканату механіко-технологічного факультету із четвертокурсниками. Студенти четвертого курсу, до 27 жовтня поточного року – навчалися, у дистанційному форматі та, з 30 жовтня, за місяць до семестрового контролю знань – продовжують освітній процес очно. На порозі передостаннього сесійного періоду бакалаврату, майбутнім випускникам, потрібно щільно тримати руку на пульсі освітнього самопочуття та відповідально працювати, над виконанням випускних кваліфікаційних робіт бакалавра.
   На зібранні детально проаналізовані результати проміжної атестації, стан виконання курсових проєктів, відвідування занять та вчасне виконання лабораторних і модульних робіт.


   Декан факультету Вячеслав Братішко, наголосив, що студенти повинні свідомо виконувати свою основну місію – здобувати знання, розвиватися, бути активними і не допускати проявів нестатутних відносин. Графік освітнього процесу, зорієнтований на максимально можливу якість опанування знань здобувачами вищої освіти. Початок очного навчання – підвищує функціонал майбутнього інженера і транспортного фахівця, у засвоєні необхідної інформації, для становлення фахового розвитку. Декан нагадав студентам про діючий алгоритм поведінки при повітряних тривогах та надзвичайних ситуаціях, підкреслив відповідальне ставлення кожного студента, до навчання та етичній поведінці у студентській спільноті. Здобувачі вищої освіти факультету, повинні розуміти негативний вплив шкідливих звичок, на формування стійкої особистості, натомість, застосувати свою енергію на вдосконалення аури світосприйняття.


   Заступники декана Ігор Сівак та Оксана Ачкевич висвітлили результати участі студентів, в освітньому процесі, звернули увагу на показники відвідування занять, наголосили на зібраності і взаємопідтримці в академічних групах, толерантному ставленні один до одного та гуртуванні в колективі. Особливої уваги потребують комплектування і наповнення випускних кваліфікаційних робіт, вчасне виконання розділів пояснювальних записок та проведення розрахункових обґрунтувань запропонованих конструкцій. Також студенти випускного курсу, повинні відповідально усвідомлювати, що з наявною академічною заборгованістю отриманою, за минулі семестри, яка, наразі, присутня у деяких здобувачів вищої освіти – неможливо бути допущеним, до захистів кваліфікаційних робіт бакалавра. Заступники декана не оминули увагою і побутові умови проживання студентів, у гуртожитку та наголосили, на дотриманні правил внутрішнього розпорядку студентського кампусу.


   Детально обговоривши всі висвітлені питання, в результаті зборів, студентський колектив четвертокурсників налаштований на активне завершення семестру, в очному форматі та максимальній підготовці, до семестрового контролю знань. Крім того, за словами самих студентів, очний формат навчання дозволить вдало завершити роботу, над курсовими роботами і проектами поточного семестру.

 

Ігор Сівак,
заступник декана
механіко-технологічного факультету
з навчально-виховної роботи
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook