Ректорат: зустрічаємо абітурієнтів та готуємося до екзаменаційної сесії

6 листопада 2023 року

 

 

     6 листопада 2023 року відбулося засідання ректорату. Головуючий на ньому проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук повідомив, що делегація університету на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком відбула до Польщі, де проходить форум Спілок ректорів закладів вищої освіти України та Польщі. Головною ж подією цього тижня в університеті є проведення Дня відкритих дверей для випускників шкіл, ліцеїв, гімназій 9 листопада. Він також звернув увагу на необхідність постійного контролю за ходом освітнього процесу.

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша доповів про підготовку звіту за 2023 рік та плану реалізації на 2024 рік стратегічної програми розвитку «Голосіївська ініціатива – 2025». Певного унормування потребує розподіл годин за реалізацію загальних проєктів в межах підготовки та відзначення 125-річниці університету, які будуть враховані в рейтингу науково-педагогічних працівників. Триває навчальний семестр для аспірантів першого року набору. У межах відзначення Міжнародного дня студента протягом двох тижнів буде проведений конкурс на найінтелектуальнішу групу, за поданням деканатів та дирекцій формується список студентів, які мають високі досягнення в навчанні, спорті, культурно-патріотичній роботі, – для нагородження.

  Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про організацію Дня відкритих дверей 9 листопада, захисти магістрами випускних робіт, підготовку до зимової екзаменаційної сесії, продовження набору на підготовчі курси, подачу звітної інформації за результатами наукової діяльності у 2023 році, патентну активність, стан використання коштів на виконання досліджень та випуск наукових журналів. В НДГ завершуються осінньо-польові роботи.

  Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про результативне проведення статутних заходів, підготовку до засідання вченої ради в листопаді.

  Начальник відділу кадрів Сергій Грищенко доповів про оголошення конкурсу на вакантні 99 посад науково-педагогічних працівників.
  Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко закцентував на ремонтних роботах в навчальних корпусах та гуртожитках. Формується план першочергових робіт на 2024 рік, отже керівники підрозділів мають виокремити такі й подати службові записки до господарчої служби.

  Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук звернув увагу на необхідність підтримання петиції щодо відтермінування можливості збільшити земельний капітал до 10 тисяч гектарів сільськогосподарських земель в одного власника. У фокусі також питання сплати за навчання та проживання в гуртожитках, формування проєкту бюджету на 2024 рік.

  Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook