Нарада завідувачів кафедр агробіологічного факультету

6 листопада 2023 року

   На агробіологічному факультеті 6 листопада 2023 року відбулася планова нарада завідувачів кафедр на чолі з деканом факультету Оксаною Тонхою та замісниками декана.

   Серед основних питань декан виділила наступні: постерна конференція магістрів та висвітлення на сторінках кафедр тез конференції, оновлення матеріально-технічної бази кафедр, подвійні дипломи, Голосіївська ініціатива, участь в Дні донора, робота кураторів академічних груп та подача звітностей. Звернула увагу, що засідання методичної комісії проходитиме раніше, ніж планувалося (орієнтовно 14.10.2023). Тому необхідні матеріали для розгляду необхідно подати раніше. 

    Оксана Тонха з Володимиром Завгороднім, заступником декана, звернули увагу на формування робочих груп для акредитації освітніх програм. Щодо поданих кандидатур відбулися активні дискусії, в яких прийняли участь всі завідувачі кафедр. В результаті було узгоджено рішення про внесення певних змін до поданих списків кандидатур.

   Олександр Цизь, відповідальний  за профорієнтаційну роботу на факультеті, ознайомив завідувачів із можливими змінами вступної кампанії в 2024 році. Нагадав, що 9 листопада відбудеться День відкритих дверей. Було узгоджено програму заходу та участь в ньому представників кафедр.

Ірина Шпакович,
асистент кафедри генетики, селекції і
насінництва ім. проф. М.О. Зеленського
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook