ЕКСКУРС У СВІТ ЛІСОВИХ ЗВІРІВ І ПТАХІВ

7 листопада 2023, 8:18

06.11.2023 р. куратор студентів 11 групи 2 курсу 212 спеціальності професор Ткачук Світлана Алімівна та куратор студентів 4 групи 3 курсу 211 спеціальності доцент Таран Тетяна Володимирівна відвідали чудовий Музей лісових звірів і птахів ім. професора О.О. Салганського, що знаходиться у стінах рідного університету у 1 навчальному корпусі.

Студенти дізналися про засновника музею – Салганського Олексія Олександровича, доктора біологічних наук, фундатора українського мисливствознавства, який був автором 3 монографій, понад 100 наукових статей, 2 поетичних збірок, Кавалером 4 орденів «Вітчизняної війни» I і II ступенів, ордена «Богдана Хмельницького», 28-ми військових медалей та відзнак.
Надзвичайно зацікавила студентів різноманітна інформація про лісових звірів і птахів. У музеї налічується більше 800 одиниць експозиційних експонатів.

Ми надзвичайно вдячні кафедрі лісівництва й особисто завідувачу навчальної лабораторії «Музей лісових звірів і птахів ім. професора О.О.Салганського» – Гуржію Роману Віталійовичу за чудову екскурсію та представлену цікаву інформацію про деяких лісових тварин і птахів.
Наприкінці екскурсії студенти про свої враження написали у книзі відгуків музею та побажали організаторам екскурсії, завідувачу музею, всім тим, хто працює над збереженням експонатів та їх поповненням – натхнення у роботі, успіхів та мирного неба.

 

Професор Ткачук С.А.
Доцент Таран Т.В.
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook