Підготовка магістерських робіт головне питання кураторської години

2 листопада 2023, 19:03
Васильківська 17

Зовсім наче недавно вони склали вступні іспити і стали магістрами, а сьогодні вже майже випускники факультету землевпорядкування.
2 листопада 2023 року відбулася зустріч студентів-магістрів 2-го року навчання зі своїм наставником доцентом кафедри земельного кадастру Бавровською Наталією. Саме настав час обговорити завершення навчання, адже останній іспит здано, магістрам залишилося представити постерні презентації на факультеті, пройти попередній захист на кафедрах та вдало захистити магістерську роботу.
Староста групи Ольга Федук запевнила, що не дивлячись на складні умови, які випали для нас під час навчання, в умовах воєнного часу, усі магістри, під організаційно-методичним керівництвом науково-педагогічних працівників факультету, вправно виконували дослідження, та зазначила також, що магістерські кваліфікаційні роботи на 95% вже виконані, залишилось лише оформити їх відповідно до встановлених вимог. "Ми впевнені, що роботи до захисту перед Екзаменаційною комісією будуть готові", стверджує магістранка.
Наставник Наталія Бавровська нагадала, що захист магістерських робіт буде проходити згідно із вимогами Положення про підготовку магістрів у національному університеті біоресурсів і природокористування України (https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u107/polozhennya_pidgotovka_mag...), а магістерські роботи мають пройти перевірку на академічну доброчесність, отримати рецензії науковців та мати відгуки наукових керівників.


Наталія Бавровська, наставник академічної групи магістрів
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook