Зустріч у п’ятницю: представник компанії Yara завітав на кафедру агрохімії та якості продукції рослинництва

7 листопада 2023 року

П’ятниця – не лише день перед вихідними, а й чудовий час для приємних і корисних зустрічей. Для студентів магістратури ОП «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» це ще й був день складання останнього екзамену – за програмою семестру і за програмо навчання в магістратурі. Тому напружений час сесії ми вирішили завершити насичено. І допоміг нам Сергій Мазур – представник компанії Yara, який завітав на кафедру з метою зустрітися зі студентами саме цієї освітньої програми. 

 

   Така подія зацікавила й багатьох інших студентів, які з задоволенням прийшли послухати і поспілкуватися. Сергій Мазур розповів про найрізноманітніші напрямки діяльності компанії, продукти, які представлені вже для користування, й про ті, над якими фахівці працюють. А головне – наочно показав і переконав, що компанія світового масштабу проводить дослідження, веде постійний пошук раціональних рішень у точному, а вірніше «грамотному землеробстві».

   Щира вдячність нашому гостю за змістовну розповідь, представлені матеріали, присвячений час, а головне – бажання співпрацювати. Впевнені, ця зустріч є початком продуктивного шляху співпраці.

Наталія Пасічник,
доцент кафедри агрохімії та якості
продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна

 

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook