Театр - місце професійних рефлексій майбутніх психологів

7 листопада 2023 року
м. Київ

   05.11.2023 студенти 4 курсу спеціальності 053 Психологія разом із куратором Оксаною ОЛІЙНИК відвідали виставу театру «Може бути» (м. Харків) з оптимістичною назвою «Коуч по дивам».Через вражаючу гру акторів, цікаву ідею та атмосферу глядачі мали змогу поринути в цю заворожливу історію про українських емігрантів в Америці, кожен з яких мають свої труднощі, сімейні проблеми, конфлікти на роботі, матеріальні труднощі, туга за рідним краєм, нерішучість і нереалізованість мрій та цілей. Проблеми героїв актуальні, а їх вирішення просто приковувало увагу глядачів до сцени. Завдяки масштабному екрану, і яскравій грі акторів створюється неймовірна атмосфера присутності і особистого переживання побаченого глядачем.

 


   Після перегляду кожен зі студентів виніс щось головне для себе, декому ця історія надала впевненості у професійному становленні, показала, що завжди можна щось змінити і стати щасливим. Всі перепони на нашому шляху ситуативні, лише треба трохи креативу, подивитись на ситуацію з іншого боку і діяти, навіть якщо випадок здається жахливим і зʼявляються думки, що «це кінець».
   Трагікомедія розкриває актуальну проблему сімейних стосунків, яку подають через максимально зрозумілу філософію ‒ приймай людину справжньою, якою вона є і це зробить тебе щасливим. Дві з половиною години пролетіли дуже швидко. Цікавий сюжет трагікомедії і дотепний гумор героїв постійно підтримували інтерес публіки. 


Студенти отримали позитивні емоції і неймовірно цікавий досвід від перегляду, адже сюжет тісно пов'язаний з обраною ними професією. 

 

Наставник Оксана ОЛІЙНИК,
студенти 4 курсу спеціальності «Пихологія»
Маргарита БАБАК, Тарас ПОЛТАВЕЦЬ
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook