7 листопада після тривалої хвороби пішов у вічність доцент кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології ЛИТВИНЕНКО Віктор Миколайович

7 листопада 2023 року

Із болем у серці повідомляємо, що 7 листопада після тривалої хвороби пішла у вічність чудова людина, сім’янин, батько двох дітей, доцент кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології ЛИТВИНЕНКО Віктор Миколайович

       Народився Віктор Миколайович 10 вересня 1970 року у селі Слобода-Кухарська Іванківського району Київської області.
   Литвиненко В.М. у 1992 році закінчив Українську сільськогосподарську академію та отримав кваліфікацію лікаря ветеринарної медицини.
   З 1996 року зарахований на посаду асистента, а з 2002 року працював доцентом кафедри аж до тепер.
   Віктор Миколайович працював заступником відповідального секретаря приймальної комісії, з 2004 по 2013 рік заступник декана факультету ветеринарної медицини ННІ ВМЯБПТ.
   Працював над науково-дослідною роботою: “Імунобіологічна реактивність та природна резистентність тварин під впливом нових антимікробних препаратів” постійно підвищував свій науковий рівень та цікавився та вивчав інновації свого наукового спрямування.
   Віктор Миколайович кваліфікований, чесний і працьовитий науковець і викладач, гарний товариш, користувався заслуженим авторитетом, повагою і любов’ю серед викладачів і студентів.

Колектив кафедри із сумом висловлює співчуття членам родини та близьким!

Царство Небесне Вам, Вікторе Миколайовичу, та вічна пам’ять!

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook