ЗАХИСТ ЗВІТІВ З ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ ЗДОБУВАЧІВ ДРУГОГО (МАГІСТЕРСЬКОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 076 «ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ ТА БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ» 2022 РОКУ ВСТУПУ

7 листопада 2023 року

        31.10.2023 р. на кафедрі організації підприємництва та біржової діяльності в дистанційному форматі відбувся захист звітів з виробничої практики магістрів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

   Виробничу практику  здобувачі освітнього ступеня «магістр» денної форми навчання спеціальності 076  «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» проходили в період з 10.07 по 28.10.2023 р. на вітчизняних  підприємствах та організаціях, а також у фізичних осіб суб’єктів підприємницької діяльності, що досягли підприємницького успіху.

До основних завдань, що були визначені перед початком практики, відносились:
 - ознайомлення з організаційно-виробничою структурою підприємств, функціями окремих підрозділів та їх взаємовідносинами, здійснення аналізу господарської діяльності підприємства (організації, фірми) та розробка пропозицій щодо її удосконалення;
- ознайомлення зі структурою товарних і фондових бірж в процесі організації і здійснення біржових торгів, організацією вітчизняного біржового товарного і фондового ринків.
Перед початком виробничої практики з фаху, гарант ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» другого (магістерського) рівня Березовська Л.О. ознайомила студентів з програмою виробничої практики, порядком її проходження, а також проінформувала про особливості написання звіту про практику.
Захист звітів з виробничої практики відбувався в дистанційному форматі перед комісією у складі к.е.н., доцентів кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Березовської Л.О., Коновала І.І. та Яворської В.О.
Під час захисту звітів здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» розповідали про особливості господарської діяльності баз практики, акцентуючи при цьому увагу на пропозиціях щодо її поліпшення, та відповідали на запитання членів комісії.
 
Звіти перед захистом були перевірені керівниками практики від університету на відповідність вимогам Положення про практичну підготовку студентів НУБІП України та робочій програмі виробничої практики. Деякі студенти отримали зауваження, що стосувалися оформлення звітів та пропозиції щодо їх удосконалення.
Після доопрацювання та захисту звіти про проходження виробничої практики були передані в електронній формі для розміщення у репозитарії економічного факультету.
Проходження практики дало можливість поглибити професійні компетентності, що необхідні для успішної роботи за обраною спеціальністю.
Після захисту звітів комісією було зроблено висновок, що основне завдання практики – сформувати у здобувача освітнього ступеня «Магістр» професійні уміння та навички приймати самостійні рішення на конкретній ділянці роботи в реальних виробничих умовах шляхом виконання обов'язків, властивих майбутній професійній  діяльності в процесі проходження практики було виконано.
 
 
 
 Людмила Березовська,
гарант ОПП «Підприємництво,
торгівля та біржова діяльність» 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook