Світ рослин та ботаніки - Національний Ботанічний сад імені М.М. Гришка НАН України

8 листопада 2023 року

Національний Ботанічний сад імені М.М. Гришка НАН України – це унікальне місце, яке пропонує відвідувачам і студентам зануритися в світ рослин та ботаніки. Усі, хто має любов до природи і цікавиться агрономією, не можуть упустити нагоди відвідати цей чудовий сад у осінній період.

    

7 листопада студенти спеціальності «Агрономія», групи А-31 та А-41  вирушили в незабутню подорож до Національного Ботанічного саду імені М.М. Гришка НАН України, де майбутнім агрономам провели надзвичайно цікаву лекцію. Своїми знаннями та  досвідом поділився   Рахметов Джамал Бахлулович, заступник директора, завідувач відділу культурної флори. Ознайомив з колекціями та експозиціями які є на території саду, а саме: ботаніко-географічні ділянки, дендрарій, моносади, колекції тропічних, субтропічних, плодових, овочевих, лікарських та  квітниково-декоративних рослин.

  

Студенти мали можливість побачити на власні очі малопоширені перспективні культури, та в рамках співпраці з керівництвом Ботанічного саду з’явилась можливість отримати садивний матеріал для колекційно-дослідного поля коледжу. Адже надзвичайно важливо, щоб майбутні спеціалісти були всебічно розвинені у своїй галузі.

  

Катерина МАСЛЯЄВА, викладач

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook