Постерні доповіді наукових робіт магістрів ОП «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві»

8 листопада 2023 року

Добігає завершення період підготовки кадрів другого рівня освіти за спеціальністю 201 «Агрономія».

   Сьогодні свої матеріали на портерній конференції в очному форматі представили магістри кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна. Вступне слово з побажаннями успішного проходження заходу висловив гарант ОП «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» Анатолій Бикін.

 

   Кожна доповідь є унікальною і заслуговує на увагу аудиторії, адже актуальність роботи не викликає сумніву. На заході були представлені матеріали дистанційного моніторингу сільськогосподарських культур, інноваційні підходи до діагностики живлення рослин, моделювання живлення рослин, диференційованого внесення добрив в умовах точного землеробства, спектральних агрохімічних досліджень ґрунтів. Не оминули доповідачі і питання дослідження нових видів, форм і способів внесення спеціальних агрохімічних продуктів в сучасному агровиробництві, вся вищезазначена інформація для публічного доступу розміщення на сторінці кафедри за посиланням https://nubip.edu.ua/node/101612.

 

 

 

 

 

   Студенти продемонстрували високий рівень професійних знань, давали ґрунтовні відповіді на поставлені питання комісією, що підтверджує їх глибоке розуміння різноманітних процесів, які відбуваються у ґрунті та рослинних організмах за впливу антропогенних факторів.


Бажаємо нашим студентах успішного захисту своїх наукових здобутків!


Олена Літвінова,
доцент кафедри агрохімії та якості

продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook