Кураторська година групи АІ-2202: продовжуємо спілкуватись і в дистанційному режимі

22 жовтня 2023 року
   21 жовтня 2023 року відбулася онлайн-зустріч студентської групи АІ-2202 з куратором групи, доцентом кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту імені М. П. Момотенка Наталією Цивенковою.
   Під час війни в Україні важливим є спілкування зі студентами групи. Студенти і куратор групи постійно знаходяться на зв’язку за допомогою різних засобів комунікації (Telegram, Viber, електронна пошта).

 

   Під час онлайн-зустрічі обговорили: навчальний процес; алгоритм дій під час повітряної тривоги; навчальну дисципліну; культуру спілкування та поведінку в навчальних приміщеннях і в гуртожитку.
   Висвітлено одне із важливих питань навчального процесу – результати проміжної атестації та якість відвідування студентами навчальних занять. Студенти озвучили складнощі, пов’язані з навчанням, та обговорили шляхи підвищення успішності. Проте, попри усі складнощі, у студентів групи відсутні борги з навчальних дисциплін і вони з оптимізмом і вірою у власні сили та успіх готуються до екзаменаційної сесії.
   Наталія Цивенкова зазначила, що вагому роль в житті кожного студента посідають науково-дослідна та організаційна діяльність. Зокрема, на факультетах механіко-технологічному та конструювання і дизайну виконується міжнародний проєкт TREATY. Мета проєкту полягає в тому, щоб досягти зміни менталітету та практики у вищих навчальних закладах у частині глибоких технологічних інновацій та сприяти формуванню європейських глибоких технологічних талантів у сфері сталої зеленої енергії та чистих технологій.
   Студентів запрошено прослухати курси лекцій, які передбачені цим проектом. Також студентам запропоновано співпрацювати з викладачами кафедри в напрямку науково-дослідної діяльності, рекомендовано брати участь у конференціях, друкувати матеріали спільних с викладачами кафедри досліджень у відповідних збірниках матеріалів конференцій, або у фахових виданнях України.
   Без знань і умінь неможливо виборювати Перемогу та, в майбутньому, розбудовувати та розвивати економіку України. Студенти налаштовані оптимістично на навчання у новому 2023-2024 навчальному році!
   На закінчення зустрічі всі побажали один одному сил, натхнення, здоров’я та найшвидшої ПЕРЕМОГИ!

Наталія ЦИВЕНКОВА,
доцент кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М. П. Момотенка

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook