Захист магістерських кваліфікаційних робіт студентами ОПП «Менеджмент ЗЕД» за спеціальністю 073 «Менеджмент», заочної форми навчання

8 листопада 2023 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

 8 листопада 2023 року на факультеті аграрного менеджменту працювала екзаменаційна комісія із захисту магістерських кваліфікаційних робіт студентами освітньої програми «Менеджмент ЗЕД» за спеціальністю 073 «Менеджмент» заочної форми навчання.

 

 

З вітальним словом до студентів та членів комісії звернувся декан факультету аграрного менеджменту Остапчук А.Д., який оголосив наказ ректора та представив комісію у складі: голови комісії, завідувача кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Бондаренка В.М., членів комісії: доцентів кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Діброви Л.В., Міщенка І.А., Чорненької Л.М. та секретаря комісії доцента Кузьменка С.В.

  

Анатолій Дмитрович побажав студентам на високому рівні представити результати своїх досліджень та вразити членів комісії ґрунтовними знаннями з обраної тематики дослідження.

На розсуд комісії студенти представили власні цікаві та різнопланові дослідження, зокрема розглядалися питання  управління експортним потенціалом підприємства; удосконалення формування експортного потенціалу підприємств борошномельної галузі України в умовах військової агресії рф; шляхи  відновлення та розвитку експортного потенціалу  аграрних підприємств на ринку сої в повоєнний період; управління імпортною діяльністю підприємства та напрями її удосконалення.

 

Члени комісії відмітили актуальність обраних тематик, високий рівень представлених досліджень та ґрунтовні знання майбутніх магістрів.

Оголошуючи результати захисту магістерських кваліфікаційних робіт голова екзаменаційної комісії відмітив високий рівень підготовки, актуальність тематики досліджень та глибокі практичні знання. Побажав здобувачам подальших звершень і досягнень, а також висловив щирі сподівання зустрітися в стінах нашого університету в якості майбутніх аспірантів та роботодавців. 

Колектив кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності вітає студентів із успішним захистом та бажає їм нових звершень і досягнень!

 

Сергій Кузьменко,

секретар екзаменаційної комісії

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook