ЗУСТРІЧ ІЗ НАУКОВЦЯМИ НУБіП УКРАЇНИ

9 листопада 2023 року

Фахівець з транспортних технологій - це затребувана професія на ринку праці, оскільки високий рівень конкуренції на ринку транспортних послуг спричиняє необхідність пошуку раціональних шляхів транспортного обслуговування, обґрунтування ефективних транспортно-технологічних схем доставки вантажів, впровадження прогресивних форм і методів організації процесу перевезень, удосконалення діючих і розробки перспективних транспортних технологій.

08.09.2023 р. здобувачі освіти зі спеціальності 275 Транспортні технології (275.03 на автомобільному транспорті) зустрілися з науковцями механіко-технічного факультету НУБіП України: САВЧЕНКО Лілією, кандидатом технічних наук, доцентом, завідуючою кафедрою транспортних технологій та засобів у АПК, СЛІПУХОЮ Тетяною, асистентом кафедри транспортних технологій та засобів у АПК. Лілія Анатолівна розповіла здобувачам освіти про спеціальність, яку вони обрали; де вони можуть працювати; в яких компаніях і підприємствах можуть проходити виробничу практику, розповіла які документи потрібні зібрати під час проходження виробничої практики для розробки дипломного проєкту.

Тетяна Іванівна запросила випускників на навчання у НУБіП України; озвучила інформацію про можливості вступу до базового навчального закладу НУБіП України.

Зустріч була змістовною, цікавою й пізнавальною.

На завершення здобувачі освіти подякували Лілії Анатолівні та Тетяні Іванівні за цікаву розповідь, корисні поради і висловили надію, що вони знову завітають до коледжу.

 

Наталія ГРИЦИШИН,

Завідуюча технічного відділення


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook