На економічному факультеті яскраво й змістовно пройшов День відкритих дверей

10 листопада 2023 року
   9 листопада 2023 року на економічному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України відбувся День відкритих дверей для школярів Києва і столичної області та інших регіонів в очному форматі.

    Економічний факультет гостинно відкрив двері для 292 майбутніх абітурієнтів, що мали можливість поспілкуватися з керівництвом факультету і кафедр, поставити свої запитання. Захід відвідали абітурієнти з Бишівського академічного ліцею, Вишнівського ліцею «Ідеал» та Вишнівського академічного ліцею №2 м. Вишневого Бучанського району Київської області, загальноосвітніх шкіл № 85, 151, 160, 269, 286 міста Києва, спеціалізованої школи № 130 міста Києва, Миронівської ЗОШ № 2 та №3, школи І-ІІІ ступенів № 113 Бориспільського району, Яготинського ліцею №1.
     Модератором заходу виступив начальник науково-дослідної частини, д.е.н., професор Володимир Отченашко, який розповів про особливості навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, його структуру, можливості для розвитку тощо.
     Продовжуючи зустріч, відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський розповів про особливості вступної кампанії у 2024 році, акцентуючи увагу на основних правилах вступу. Та окремо наголосив: кожен може звернутися до працівників приймальної комісії і отримати детальну консультацію за питаннями, які цікавлять чи турбують. Тут завжди допоможуть.
    Загальну презентацію про економічний факультет представив його очільник, Анатолій Діброва, доктор економічних наук, професор.
   У цікавій та змістовній доповіді Анатолій Дмитрович ознайомив із історією факультету, його славетними випускниками, переліком спеціальностей, які можна здобути в нашому закладі освіти. Декан, наголосив на традиціях та досвіді підготовки висококваліфікованих спеціалістів для різних галузей економіки країни. Навчаючись на економічному факультеті майбутні абітурієнти мають змогу отримати не просто фах, а ґрунтовну професійну підготовку та широкі можливості для реалізації творчих і наукових талантів.
    Далі зустріч продовжив лідер студентського сенату економічного факультету Владислав Горбаченко. Він розповів яким чином відбувається навчання на факультеті, заходи, особливості навчання та проживання в гуртожитку. Але основний акцент у свої розповіді Владислав зробив на напрямках роботи студентської організації, проведенні дозвілля студентами, та як вони працюють в умовах воєнного стану.
     Підсумковим етапом заходу була сесія питань/відповідей. Майбутніх абітурієнтів цікавили вартість навчання на спеціальностях факультету, який бал ЗНО має бути для вступу на навчання за дерзамовленням, чи є можливість і за яких умов можна перейти з контрактної форми навчання на бюджетну, чи можна одночасно навчатися за двома спеціальностями, особливості навчання за системою подвійних дипломів. Окрім того були і запитання стосовно основних відмінностей освітніх програм в межах однієї спеціальності. Також майбутніх вступників цікавила можливість безпосереднього отримання інформації про факультет від студентів через соціальні мережі і канали зв’язку, посилання на які надав голова студентської організації.
   І на заверешення зустрічі, заступник декана, Олег Криворот розповів про можливості творчого розвитку, які надає університет, і прочитав власний вірш-посвяту економічному факультету.

 

Обрали вірну всі адресу,
Тож варто рухатись вперед,
НУБіП у полі інтересу,
Й економічний факультет!
Правильний вибір надважливий,
Професія, - це дах і хліб,
Майбутнє фахівцям щасливе,
Всім запезпечує НУБіП!
Всі спеціальності прекрасні,
Стабільним буде ваш бюджет,
Дає знання міцні, сучасні,
Економічний факультет!
Актив студентський не дрімає,
В спорті й мистецтві у призах,
Скрізь факультет перемагає,
Підтримка ближніх з переваг!
Гуртожиток просто чудовий,
У Голосіївській красі,
Достойні для життя умови,
Десять хвилин до корпусів!
Можливість спортом є займатись,
Також є танці і вокал,
І розвиватись і навчатись,
Поруч метро й автовокзал!
Продумано все до дрібниці,
Викладачі найкращі в нас,
НУБіП у лідерах столиці,
На рівні факультет весь час!
Тож перегляньте сайт і пресу,
Не вимикайте інтернет,
Віднині знаєте адресу,
НУБіП чекає й факультет!
     Загалом проведений захід викликав зацікавленість у молоді і вселяє надію, що присутні випускники загальноосвітніх навчальних закладів та коледжів поповнять ряди студентства нашого економічного факультету.

Леся Воляк, Віталій Нагорний,
заступники декана економічного факультету
 

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook