Робота навчальних курсів проекту TREATY «Розвиток глибоких технологічних талантів для переходу на чисту та стійку енергію»

9 листопада 2023 року
   В рамках виконання проекту TREATY «Розвиток глибоких технологічних талантів для переходу на чисту та стійку енергію» науково-педагогічні працівники факультетів конструювання та дизайну і механіко-технологічного активно проводять навчальні заняття. Такі заходи направлені формування у студентів компетенцій, які у їхній майбутній професійній діяльності дозволять виконати ефективний перехід на сталу зелену енергію, запровадити у різних виробничих галузях чисті та цифрові технології. Загалом функціонує 6 навчальних курсів, на які зареєструвались більше трьохсот студентів обох факультетів. Вичерпна інформація про навчальні курси знаходиться на сайті проекту (https://nubip.edu.ua/node/133447).
    Не дивлячись на основне навчальне навантаження бакалаври і магістри інженерних факультетів із задоволенням освоюють матеріал навчальних курсів.
   До прикладу, ми завітали на заняття із дисципліни „Проектування біотехнологічних процесів”, яку проводила доцент Наталія Цивенкова, та заняття із дисципліни „Мехатроніка для розбудови інноваційного потенціалу вищої освіти”, яку проводив професор Юрій Ромасевич.



   Було помітно інтерес студентів до матеріалу навчальних курсів.
   Крім того, науково-педагогічні працівники проводять заняття і в дистанційному форматі.
   Сподіваємось, що отримані студентами знання і вміння посприяють їм у підвищені власного фаху.
 
Наталія Цивенкова,
доцент кафедри технічного сервісу та
інженерного менеджменту імені М.П. Момотенка

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook