Відвідання театру для культурного розвитку групи

2 травня 2023, 23:08
Кафедра загальної екології, радіобіології та БЖД
2 травня 2023 року було відвідано Київський академічний театр драми і комедії на лівому березі Дніпра вистава «Ідеальна пара».
Зустріч кураторки, Сальнікової Анни з 3 групою 3 курсу спеціальності Екологія Факультету захисту рослин, біотехнологій та екології для культурного виховання студентів відбулася у театрі. Неповторна атмосфера драматургії, чудові актори та цікава історія що ще потрібно для прекрасного вечора.
Дійство складалось із двох частин, відноситься вистава до класика драматургії, автор відомий драматург Марк Камолетті, який є представником французької комедійної п’єси. «Ідеальна пара» — це історія про те саме кохання — безглузде, смішне, каверзне, але таке потрібне нам усім. Вистава наповнена життям, коли всі, хто сидить в залі мимоволі проводять паралелі з ситуаціями зі свого минулого і сьогодення, сцени, що дозволяють з посмішкою подивитися на себе самого. На виході ми отримуємо симбіоз між грою акторів і живими спогадами глядачів, ну не ідеальна пара?
 
Саме такі спогади про студентське життя створюють неповторні емоції, які супроводжуються потребою людини у самовдосконаленні, набутті нових вражень та культурного розвитку.
Студентка 3 курс 3 групи спеціальності Екологія,

Юлія Мекіса 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook