День відкритих дверей зібрав школярів Києва, області та інших регіонів України

9 листопада 2023 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

 09 листопада 2023 року відбувся День відкритих дверей для школярів Києва і столичної області та інших регіонів, який зібрав у стінах НУБіП України 1750 учнів. Ще кількасот потенційних абітурієнтів долучилися до них у дистанційному форматі.

На кафедру адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності факультету аграрного менеджменту НУБіП України завітали учні 11-А класу гімназії №179 міста Києва. Проведенню зустрічі посприяли заступник директора з виховної роботи гімназії №179 Богдан Світлана Дмитрівна та класний керівник 11-А класу Весела Карина Вікторівна. Учнів ознайомили із керівництвом та структурою факультету аграрного менеджменту, проінформували про головну мету та завдання кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності.

Провели екскурсію навчальними кабінетами та навчально-науково-виробничою лабораторією «Бізнес аналітика».

Старшокласники виявили неабиякий інтерес до університету, поставили багато запитань, зокрема щодо міжнародного навчального та практичного стажування, умов оплати за навчання, наявність англомовних груп та працевлаштування випускників вишу. Учням було роздано інформаційні матеріали про факультет та університет.

Учнів запросили на навчання до Національного університету біоресурсів і природокористування України

 

Кузьменко С.В.

доцент кафедри адміністративного менеджменту та

 зовнішньоекономічної діяльності 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook