Викладачі кафедри статистики та економічного аналізу активно взяли участь у Дні відкритих дверей

9 листопада 2023, 18:00

9 листопада 2023 року відбувся загально університетський День відкритих дверей у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Активна профорієнтаційна робота сприяла залученню школярів як з м. Києва та Київської області, так і всієї України. Близько 2 тис. школярів перебувало в університеті, адже невдовзі обирати потрібно буде свій фах.

Під час даного заходу працювала виставка, де кожен з факультетів представив свої навчальні програми та розповів про особливості навчання при здобутті відповідного фаху.

Вступники мали нагоду не тільки познайомитися з різноманітної палітрою професій, а й поспілкуватися з викладачами та студентами, задати свої питання та долучитися до різних цікавих активностей факультетів тощо.

 

 

 

Після участі у виставці, учні-гості економічного факультету відвідали 10 навчальний корпус, де відбулася їх зустріч з деканом Анатолієм Дібровою.

У відеозверненні ректор Станіслав Ніколаєнко розповів про 125-річну історію університету, його сьогодення і перспективи розвитку, численних відомих випускників.

 

Володимир Отченашко відмітив особливості підготовки фахівців на кожному факультеті та трьох інститутах. Також він зупинився на можливості цікаво і з користю проводити  своє активне насичене спортивне і культурно-масове життя та представив спортивні секції, творчі і мистецькі колективи, гуртки, наукові спільноти.

Продовжуючи дану зустріч, відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський розповів у своєму виступі про особливості вступної кампанії у 2024 році та звернув увагу на основні правила вступу до вищого закладу освіти.

Декан економічного факультету Анатолій Діброва подякував всім хто долучився до Дня відкритих дверей та розповів про економічний факультет, спеціальності, і можливості, які відкриваються перед вступниками.

 

Кафедрою статистики були запрошені учні шкіл м. Вишневого Бучанського району Київської області: Вишнівський ліцей «Ідеал» та Вишнівський академічний ліцей №2. Викладачі кафедри ознайомили дітей з освітньою програмою «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» та іншими програмами.

 

Хочемо висловити подяку заступникам директорів Світлані Валеріївні Москальчук Вишнівського академічного ліцею №2 та Вікторії Миколаївні Кислій Вишнівського ліцею «Ідеал» за організацію участі учнів у Дні відкритих дверей НУБіП України.

Маємо надію, що майбутні абітурієнти зроблять правильний вибір і оберуть для отримання вищої освіти НУБіП України та освітню програму «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу»!

 

 

В.о. завідувача кафедри статистики та економічного аналізу,

 доцент Музиченко А.О.,

доцент Макарчук О.Г.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook