День відкритих дверей на кафедрі педагогіки

10 листопада 2023, 10:11

Вибір професії та відповідного закладу освіти – це важливий і водночас складний етап у житті кожного абітурієнта. Успішному його подоланню сприяє система профорієнтаційних заходів, зокрема День відкритих дверей.

9 листопада 2023 року кафедра педагогіки НУБіП України відкрила свої двері для усіх бажаючих.

Із вітальним словом до гостей звернувся завідувач кафедри Руслан Сопівник, який описав усі переваги навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, який є потужній освітнім і науковим центром на теренах нашої держави, а також окрему увагу присутніх зосередив на важливості здобуття вічної професії – професії педагога.

 

Із захопленням абітурієнти відвідали кабінет віртуальної та доповненої реальності лабораторії інформаційно-комунікаційних технологій в освіті кафедри педагогіки, де Кучай О.В., д.п.н., професор продемонстрував сучасні технології навчання здобувачів із використання прогресивних гаджетів і девайсів.

Не залишив байдужим нікого з присутніх проведений майстер-клас, який дозволив включити молодь в різні види активності. Старша викладачка кафедри педагогіка, докторка філософії PhD 011, Діра Надія провела для абітурієнтів захід, спрямований на визначення професійної схильності молоді. За допомогою різноманітних психолого-педагогічних технік (таких як асоціативні метафоричні картки, психогеометричний тест) молодь мала можливість провести час не тільки цікаво, але і з користю для себе, дізнавшись трошки більше про себе. Всі бажаючи мали можливість взяти участь у безпрограшній лотереї «Надії», подарунки якої сприятимуть творчому та професійному становленні абітурієнтів.

 

Абітурієнти також змогли помилуватися мальовничими куточками території університету, адже він розташованій у зеленій оазі м. Києва – Голосіївському парку.

На різних локаціях абітурієнти мали можливість поставити запитання й отримати вичерпні відповіді. 

Зустріч пройшла в дружній, теплій атмосфері завдяки доброчинній підтримці керівника департаменту товарів для населення компанії БТУ-ЦЕНТР Романа Бабковича, який також доклався і до облаштування лабораторії інформаційно-комунікаційних технологій в освіті й кабінету віртуальної та доповненої реальності.

З нетерпінням чекаємо на нові зустрічі вже в статусі студентів НУБіП України.

 

Світлана Виговська,
доцентка кафедри педагогіки

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook