Народний ансамбль пісні і танцю «Колос» імені С.А.Семеновського - переможець міжнародного конкурсу «Італійська симфонія-2023»

15 жовтня 2023 року

 Будь-який конкурс чи фестиваль художньої творчостіце, звісновипробування для колективів, які беруть у них участь, адже, окрім зміцнення міжнародних культурних зв'язків і розвитку творчої співпраці, збереження та примноження культурного потенціалу, популяризації різних напрямків і жанрів національних культур, він передбачає велику конкуренцію серед учасників. Проте колективам кафедри культурології  такі конкурсице радість творчості і дух колективізму, тому вони із задоволенням беруть у них участь.

Сьогодні на адресу кафедри прийшов лист:

«… закінчили перегляд конкурсу Італійська Симфонія 2023! Я та організаційний комітет вітаємо вас з чудовими результатами! Від себе скажу, що цей конкурс оцінювали трохи суворіше, ніж минулі Дякуємо всім керівникам, та наставникам за Ваших прекрасних дітей, керівникам за Вашу роботу, терпіння, розвивайте та підтримуйте їхнє бажання займатися! Ще раз дякуємо всім учасникам, успіхів, здоров’я, божої благодаті і миру над головою!

Нас було не так багато, але все ж таки за внесок з цього конкурсу придбана стойка амортизатора для військової машини

Щодо нагород – вони на електронній пошті

 З повагою Носенко В.О.організатор конкурсу!»

А ось і нагороди. Вітаємо!

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook