Єлизавета Мерзлікіна планує навчатися на факультеті ветеринарної медицини

10 листопада 2023 року

9 листопада 2023 року у «День відкритих дверей» до факультету ветеринарної медицини завітала родина Мерзлікіних. Про факультет ветеринарної медицини НУБіП України вони читали в соціальних мережах та чули від своїх знайомих. Єлизавета Мерзлікіна навчається в Державній художній середній школі імені Т.Г. Шевченка (м.Київ). Протягом трьох років вона є волонтером в кінному клубі «Соломахине Ранчо» (Київська область).

Декан факультету ветеринарної медицини, академік Микола Іванович Цвіліховський розповів про переваги навчання на факультеті ветеринарної медицини та матеріально-технічну базу.
Про практичну підготовку здобувачів освіти у ННВ Клінічний центр «Ветмедсервіс» розповів в.о.завідувача кафедри ветеринарної гігієни ім. проф. А.К.Скороходька В’ячеслав Віталійович Соломон.
Завідувач кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О.Поваженка, професор Микола Олексійович Малюк показав навчально-наукову лабораторію «Банк крові тварин», розповів що банк крові створений щоб допомагати тваринам, яким необхідне переливання крові. Банк крові обладнаний інструментами для відбору крові та обладнанням для її зберігання.
Доцент кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г.Касьяненка Микола Михайлович Стегней розповів про Музей анатомії в якому зараз зібрано близько 2 тисяч анатомічних експонатів, що представляють фауну всіх континентів, також колекція музею використовується в навчальному процесі при вивченні дисципліни «Анатомія».

 

Віта МИХАЛЬСЬКА, доцент кафедри ветеринарної гігієни ім. проф. А.К.Скороходька
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook