Відбулася відкрита лекція к.с.-г.н., доцента Бобра А.В., з дисципліни «Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва»

10 листопада 2023 року

7 листопада 2023 року відбулася відкрита лекція кандидата сільськогосподарських наук, доцента кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика Бобра Анатолія Васильовича з дисципліни «Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва».

    Лекція проведена відповідно до затвердженого графіка на агробіологічному факультеті для студентів 4 курсу денної форми навчання ОС «Бакалавр», спеціальності 201 «Агрономія», на тему «Основи технології післязбиральної доробки, зберігання та переробки хмелю».

      Відкриту лекцію в очному форматі відвідали завідувач кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика к.с.-г.н., професор Подпрятов Г.І., доценти кафедри Гунько С.М., Насіковський В.А., Завадська О.В., Ящук Н.О. та відповідальна особа від факультету для здійснення контролю за якістю надання освітніх послуг, доцент кафедри рослинництва, доцент Свистунова І.В.

     На початку лектор з’ясував чітко тему лекції, її структуру та актуальність, а також зв'язок з попередніми темами. Викладання матеріалу було логічним та послідовним. Лектором було розглянуто сучасний стан галузі хмелярства України та світу, розкрито питання сучасних технологій післязбиральної доробки та зберігання хмелесировини. Значна увага була приділена висвітленню питань, щодо технологій переробки хмелесировини, а також особливостям виготовлення найпоширеніших продуктів переробки (гранули, екстракти), що використовуються у пивоварінні

      В цілому лекція к.с.-г.н., доцента Бобра Анатолія Васильовича проведена на високому науковому і навчально-методичному рівні та одержала позитивні відгуки колег і студентів.

Сергій Гунько,

доцент кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook