КАФЕДРА ФІНАНСІВ ТА БАНКІВСЬКОЇ СПРАВИ ТА СТРАХУВАННЯ ВІДЧИНИЛА СВОЇ ДВЕРІ ДЛЯ МАЙБУТНІХ ФІНАНСИСТІВ ТА ЇХНІХ БАТЬКІВ

10 листопада 2023, 11:56
 9 листопада кафедра фінансів і банківської справи та страхування гідно представила спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» під час найзначущішого профорієнтаційного заходу року - Дня Відкритих дверей.

   Сферою фінансів зацікавилися більше 40 учнів з Миронівського академічного ліцею №3 та Крюківщинського ліцею «Лідер». Велике захоплення в майбутніх вступників та їхніх батьків викликали сучасне обладнання та яскравий дизайн приміщення, що у поєднанні з цікавими та докладним поясненнями наших викладачів твердо переконувало майбутніх студентів обрати спеціальність «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» для подальшого навчання.

   Відкрив урочисту зустріч начальник науково-дослідної частини Університету, проф. ВОЛОДИМИР ОТЧЕНАШКО, який привітав гостей та коротко розповів про наш заклад вищої освіти і подякувала майбутнім абітурієнтам за їхню зацікавленість нашим факультетом.

   Декан факультету АНАТОЛІЙ ДІБРОВА ознайомив учнів, чому варто здобувати професію фінансиста; наголосив на плюсах та мінусах професії; зупинився на основних видах діяльності фінансиста; розповів про освітньо-професійні програми та ознайомив з можливостями працевлаштування після закінчення навчання за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».

Також майбутні вступники мали можливість поспілкувались із завідувачами кафедр фінансів д.е.н., проф. НАТАЛІЄЮ ШВЕЦЬ та банківської справи і страхування к.е.н., доц. ВІКТОРІЄЮ КОСТЮК. Вони розповіли про всі перспективи вступу на спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».

   Вийшов справжній діалог, адже після презентації учні мали змогу отримати вичерпні відповіді на всі питання, які були у них.
  Спеціально для абітурієнтів у корпусі економічного факультету відбулася зустріч з викладачами та студентами двох кафедр. У рамках заходу викладачі ознайомили гостей з концепцією підготовки фахівців зі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», досягненнями кафедр в навчальній та науковій сферах. Студенти кафедр розповіли присутнім про багатогранне та цікаве студентське життя та самоврядування, участь в наукових конференціях, олімпіадах, конкурсах, військову кафедри з можливістю отримати звання молодшого лейтенанта запасу, курси водіїв, після закінчення яких можна одержати права водія категорії Б, а також активне міжнародне співробітництво з можливістю отримати паралельний європейський диплом, з перспективою проходження практики та працевлаштування за кордоном, участь у міжнародних проектах (Еразмус+).

   Крім потужного освітнього процесу, наш економічний факультет зачаровує красою кампусу, парковою зоною, старовинними будівлями, спортивним комплексом, бібліотекою та затишною невимушеною атмосферою, яка дійсно надихає на навчання.

Вступай на спеціальність «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» — і тут ти реалізуєш себе на всі 100!

Ольга ФАЙЧУК, доцент кафедри
банківської справи та страхування

Світлана ВОЙЦЕХІВСЬКА, асистент кафедри фінансів
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook