Чергові три очки у скарбничку збірної НУБіП України з футболу

10 листопада 2023 року
НУБіП України
  09 листопада відбувся сьомий тур ХХЧемпіонату м. Києва з футболу серед студентських команд ЗВО. Збірна НУБіП України приймала команду КНУ імені Тараса Шевченка.
  Наша збірна зіграла шість ігор і впевнено розташувалася на першій сходинці у групі «А», маючи 5 перемог і 1 нічию. Команда КНУ імені Тараса Шевченка зіграла п`ять ігор і, на жаль, жодної зустрічі не виграла.
  Матч проходив на трав’яному газоні стадіону НУБіП України після сильної зливи, що ускладнило гру команди КНУ, яка постійно тренується на полі зі штучним покриттям. Натомість, для нашої збірної гра на такому газоні не мала жодних труднощів.
  На матчі був присутній проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша.
 
  У першому таймі наші хлопці домінували на половині поля суперника, не даючи змоги команді КНУ наблизитися до воріт Ростислава Сидоренка (гуманітарно-педагогічний ф-т, спеціальність «Фізична культура і спорт»). На 19-й хвилині матчу після чергової гострої атаки збірної НУБіП України, Богдан Галич (гуманітарно-педагогічний ф-т) зіграв на добиванні, і рахунок у матчі було відкрито. Забитий гол тільки додав сили нашим хлопцям. Вони впевнено володіли м’ячем, створюючи гольові моменти біля воріт гостей. Така тактика мала свої результати. Дмитро Мельничук (гуманітарно-педагогічний ф-т, спеціальність «Фізична культура і спорт») використав прогалини у захисті КНУ і забив два голи у ворота Ярослава Цуканова. Перший тайм закінчився з рахунком 3:0 на користь НУБіП України.
  
  У другому таймі Сергій Швець зробив декілька замін, надавши можливість молодим гравцям проявити себе. Малюнок гри не змінився. Збірна НУБіП України продовжувала атакувати, і декілька разів лише штанга рятувала гостей від забитого голу. Команда КНУ щосили намагалася протистояти супернику, відпрацьовуючи у захисті. Однак, зіграти «на нуль» у другому таймі їм не вдалося. На 83-й хвилині Дмитро Мельничук оформив хет-трик.
  Гра закінчилася з рахунком 4:0 на користь збірної НУБіП України.
 
Микола КОСТЕНКО,

завідувач кафедри фізичного виховання 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook