Постерна презентація результатів досліджень магістрів спеціальності 072 - Фінанси, банківська справа та страхування

10 листопада 2023 року
  Попередній захист майбутніх магістрів щороку відбується перед захистом кваліфікаційних робіт у вигляді постерної презентації досліджень здобувачів. Представлення попередніх результатів наукових здобутків у формі постерних презентацій є обов'язковою умовою для захисту кваліфікаційних магістерських робіт. Відповідно до графіку навчального процесу НУБіП України, в умовах воєнного стану, не дивлячись на труднощі та нестабільну економічну та політичну ситуацію, студенти презентували свої дослідницькі постери, адже вони лаконічно та точно узагальнюють інформацію щодо проведеного дослідження.  Магістри 2-го року навчання презентували результати своїх досліджень. На кафедрі банківської справи та страхування відбулась постерна презентація магістерських робіт студентів спеціальності 072 - Фінанси, банківська справа та страхування . Магістри доповідали основні результати проведених досліджень.

   З вітальним словом до магістрів та викладачів звернувся декан економічного факультету, д.е.н., професор Анатолій ДІБРОВА Присутнім були нагадані вимоги до змісту та оформлення магістерських робіт, крім того було вказано особливості захисту наукових досліджень магістрантів.
Представлені цікаві дослідження в наступних студентів:
  • Дмитро МОРОЗ (науковий керівник-к.е.н..доцент Вікторія КОСТЮК);
  • Анна ГОЛОВАНЬОВА, Катерина КОСТИК (науковий керівник-к.е.н.,доцент Ольга ФАЙЧУК);
  • Марина СМАЛЮХ (науковий керівник-д.е.н., професор Любов ХУДОЛІЙ);
  • Діана КАРМАЗІНА (науковий керівник-к.е.н., доцент Лідія АВРАМЧУК);
  • Євген КОЗЛОВСЬКИЙ, Максим МОРГУН (науковий керівник-к.е.н.,доцент Руслана ОПАЛЬЧУК.);
  • Ірина ВЕРБОВЕНКО (науковий керівник-к.е.н.,доцент Олена ЖАРІКОВА);
  • Євгеній МАХНОВЕЦЬ (науковий керівник-к.е.н., доцент Олексій МУРАВСЬКИЙ).
   Сформована комісія у складі: д.е.н., проф., Худолій Л.М., к.е.н., доц. Костюк В.А., к.е.н., доц. Опальчук Р.М., к.е.н., доц. Аврамчук Л.А., ознайомилася з основними результатами дослідження магістрів.
   За наслідками роботи комісія висловила позитивне враження про представлені роботи та вказала на окремі зауваження студентам-магістрам. На завершення постерної сесії члени комісії подякували всім магістрам та побажала успіхів на основному захисті магістерських робіт.
 
Лідія АВРАМЧУК,
доцент кафедри банківської справи та страхування

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook