Обговорення результатів сесії та передзахист магістерських робіт – тема зустрічі магістрів 2-го року навчання із наставником

6 листопада 2023 року

Ось і підходить до завершення навчання у магістрів другого року освітньої програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами». Пройшла сесія, а за нею слідує серія заходів із передзахисту і захисту випускних магістерських кваліфікаційних робіт.

Саме для підведення підсумків здачі останніх іспитів наставник магістрів другого року освітньо-професійної групи Тетяна Валеріївна Лобунець зібрала студенів на зустріч. Тетяна Валеріївна привітала ввірену їй групу із успішним проходженням сесії, поцікавилася станом справ у студентів та розповіла про основні дати проходження передзахисту магістерських робіт.

До зустрічі приєдналася доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, к.держ.упр. Анна Вадимівна Дергач, яка провела інструктаж по розробці портерних презентацій та продемонструвала кращі їх зразки із попередніх років.

Також Анна Вадимівна продемонструвала зразки заповнення завдань до магістерських кваліфікаційних робіт та титульних сторінок, акцентуючи увагу студентів на номері і даті наказу на затвердження тем магістерських робіт і порядкових номерах студентів у цьому наказі.

  

На завершення викладачі відповіли на поточні запитання студентів, побажали успіхів і порадили не хвилюватися, а впевнено захищати свої роботи на попередньому захисті, який відбудеться 13 листопада, та основному захисті перед Державною екзаменаційною комісією.

Тетяна ЛОБУНЕЦЬ,
наставник магістрів 2-го р.н. ОП групи УІДтаМП

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook