Черговий старостат на факультеті ветеринарної медицини відбувся в укритті

11 листопада 2023 року
ФВМ НУБіП України

   11 листопада під час повітряної тривоги в укритті відбулося засідання деканату факультету ветеринарної медицини зі старостами академічних груп 1-6 курсів. Метою зустрічі було обговорення освітнього процесу в першому семестрі 2023-2024 н.р. Явка старост або їх заступників була понад 90 %.

   У вступному слові декан факультету Микола Цвіліховський ознайомив здобувачів вищої освіти із ситуацією і подіями, що відбулися на факультеті ветеринарної медицини впродовж місяця, а також поділився планами на листопад місяць. Закликав з відповідальністю підійти до здачі сесії.

 

   Заступники декана акцентувавли увагу здобувачів вищої освіти на питаннях організації освітнього процесу на факультеті у першому семестрі 2023-2024 н.р.; довели інформацію, щодо графіку заліково-екзаменаційної сесії та заборгованості за навчання в окремих здобувачів вищої освіти; вчасної і справедливої подачі додаткових балів; дотримані правил поведінки у гуртожитку і на території університету.

 

   Старости академічних груп доповіли про ситуацію в групах, поставили ряд питань та отримали чіткі, лаконічні і аргументовані відповіді на них.

 

   На завершення декан факультету закликав всіх працювати системно, бути єдиними та допомагати один одному і побажав усім міцного здоров’я та мирного неба над головою.

Слава Україні!

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук
заступники декана факультету ветеринарної медицини

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook