Студенти-першокурсники ННІ ЛіСПГ на конкурсі «Пісня першокурсника – 2023»

28 вересня 2023, 16:00
Кафедра лісівництва ННІ ЛіСПГ НУБіП України

 28 вересня на стадіоні НУБіП України відбувся конкурс «Пісня першокурсника – 2023», який цього року став конкурсом патріотичної пісні за участі академічних груп першого курсу всіх факультетів та ННІ університету, присвячений святу Покрови Присвятої Богородиці – святу українського козацтва, Дню захисників і захисниць України.

Українська земля багата на творчі таланти, які реалізовують себе зокрема в українській пісні. Виклики сьогодення виводять на передній план сучасні патріотичні пісні, і студентство ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України активно долучилося до конкурсу патріотичної пісні і презентувало широкій аудиторії і журі оригінальне виконання пісні «Обійми мене».

Керівництво, викладачі та студенти інституту прийшли підтримати своїх конкурсантів, адже ми є однією дружньою родиною.
Перед результатами журі про свої враженнями від побаченого і почутого поділився ректор університету Станіслав Ніколаєнко. На його думку, усі команди, які брали участь у цьому конкурсі, є переможцями.
Без відзнаки не залишилася і команда першокурсників ННІ лісового і садово паркового господарства. Вона отримала відзнаку в номінації «За артистизм».

Конкурс пройшов у творчій, емоційно насиченій та доброзичливій атмосфері.

Наставник 1 групи 1 курсу ЛГ
Андрій ВИГОВСЬКИЙ

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook