Попередній захист кваліфікаційних магістерських робіт

9 листопада 2023, 14:50
Васильківська 17

9 листопада 2023 року на засіданні кафедри земельного кадастру факультету землевпорядкування відбувся попередній захист випускних кваліфікаційних робіт магістрів 2 курсу спеціальності «Геодезія та землеустрій». Попередній захист пройшов в змішаному форматі за участі викладачів кафедри та студентів денної і заочної форм навчання.

Студенти представили доповіді, у якій висвітлили актуальність теми випускної кваліфікаційної роботи, обґрунтували її вибір, ознайомили присутніх з  метою та завданнями дослідження, а також презентували основні результати наукової роботи.

 

 

Відзначимо широкий спектр наукових проблем, які були представлені на попередньому захисті:  особливості інвентаризації земель в межах територіальних громад, засади рекреаційного землекористування  урбанізованих територій, проблеми раціонального використання земель в в межах територіальних громад, особливості відновлення територій, що зазнала пошкоджень у наслідок бойових дій тощо.

  

 

 

У процесі захисту кваліфікаційної магістерської роботи студенти продемонстрували вільне володіння матеріалом, вміло добирали аргументи під час відповідей на запитання присутніх, виявили щиру зацікавленість проблемою дослідження.

      Всього до захисту рекомендовано 14  робіт студентів денної (з них одну роботу рекомендовано умовно) та 3 кваліфікаційні роботи студентів заочної форми навчання. 

Наталія Бавровська, доцент кафедри земельного кадастру
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook