Творчий конкурс-вікторина на тему «Колектив починається з мене. Що значить бути частиною НУБіП?»

5 вересня 2023, 10:10

 05 вересня 2023 року старший викладач кафедри англійської мови для технічних та агробологічних спеціальностей Лугова Тетяна Миколаївна провела творчий конкурс-вікторину на тему «Колектив починається з мене. Що значить бути частиною НУБіП?». У заході взяли участь студенти групи 2304 спеціальності агрономія агробіологічного ф-ту та груп 2301 та 2302 спеціальності Захист і карантин рослин ф-ту Захисту рослин, біотехнологій та екології.


Конкурс-вікторина проходила в мальовничому Ботанічному саду НУБіП України. Протягом заходу студентам була запропонована:
1. Вікторина  на кращого знавця історії НУБіП.
2. Вікторина на кращого знавця історії свого факультету.
3. Інтерактивний творчий конкурс-вікторина з орієнтування по території НУБіП (корпуси, гуртожитки, спортивні локації тощо). 


 Студенти обох груп взяли активну участь у конкурсі-вікторині, продемонстрували відмінні знання історії НУБіП та рідних факультетів, розташування різних навчальних корпусів, спортивних локацій в студенському містечку.


Наприкінці заходу студенти разом з організатором Луговою Тетяною Миколаївною прогулялися територією Ботанічного саду, насолодилися чудовою природою та інсталяціями, що знаходяться на території саду.

Кандидат філологічних наук,

старший викладач кафедри англійської мови

для технічних та агробіологічних спеціальностей
Лугова Тетяна Миколаївна

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook