Творчий конкурс-вікторина на тему «Як добре ти знаєш можливості наукової бібліотеки НУБіП?»

11 жовтня 2023, 10:10

 11 жовтня 2023 року старший викладач кафедри англійської мови для технічних та агробологічних спеціальностей Лугова Тетяна Миколаївна провела творчий конкурс-вікторину на тему «Як добре ти знаєш можливості наукової бібліотеки НУБіП?». У заході взяли участь студенти студенти груп 2301 та 2302 спеціальності Захист і карантин рослин ф-ту Захисту рослин, біотехнологій та екології та груп 2301 та 2302 спеціальності галузеве машинобудування ф-ту конструювання та дизайну.


Конкурс-вікторина проходила в Науковій бібліотеці НУБіП України, яка розташовується в 4 крпусі.
Студенти 1 курсу дізналися, що наукова бібліотека НУБіП – це сучасний науковий, культурно-освітній, інформаційний центр, який забезпечує реалізацію потреб користувачів у одержанні найновішої інформації, одночасно формує інформаційну культуру майбутніх спеціалістів, які будуть працювати в принципово нових умовах інформаційного суспільства.


Студенти ознайомилися з різними відділами бібліотеки, з їх призначенням і особливостями роботи, дізналися про можливості користування величезним бібліотечним фондом бібліотеки, новинки навчальної літератури.
Після ознайомлення з усією корисною інформацією щодо можливостей користування науковою бібліотекою студентам була запропонована:
1. Вікторина на кращого знавця історії наукової бібліотеки НУБіП України.
2. Вікторина на кращого знавця ресурсів та сервісів наукової бібліотеки НУБіП України.
3. Інтерактивний творчий конкурс-вікторина з орієнтування у відділах наукової бібліотеки.
4. Конкурс на найактивнішого читача наукової бібліотеки НУБіП України. 


 Студенти обох груп взяли активну участь у конкурсі-вікторині, продемонстрували чудові знання та неабиякий інтерес до наукової бібліотеки НУБіП України.
 

Кандидат філологічних наук,

старший викладач кафедри англійської мови

для технічних та агробіологічних спеціальностей
Лугова Тетяна Миколаївна

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook